Assemblagebedrijf PERFECT is benoemd tot Smart Industry ambassadeur. De industrie ontwikkeld zich in een razendsnel tempo. Ik vind het niet alleen leuk om hierin mee te gaan maar ben er van overtuigd dat ieder bedrijf dat vooruit wil mee moet gaan. Als ambassadeur wil ik mijn enthousiasme over de Smart Industry graag delen met al mijn zaken relaties en eigenlijk met iedereen die geïnteresseerd is.

Bij assemblagebedrijf PERFECT ligt de aandacht nu bij de samenwerking in de keten, interne digitalisering en zoveel mogelijk automatiseren en/of robotiseren.

Als ambassadeur wil ik graag uitdragen dat Smart Industry ook zeker voor de midden en kleine industrie van belang is. Het magazine “Kijk op Oost Nederland” heeft mij gevraagd hierover een column te schrijven in hun volgende uitgave.

Voor meer informatie over smart industry kijkt u op www.smartindustry.nl  of wellicht kan ik u verder helpen.