Maakindustrie

assemblagelijn assemblagebedrijf perfectDoor onze brede kennis en ervaring kunnen wij ons richten op een brede markt; de maakindustrie. Of het nu gaat om het vervaardigen van eenvoudige producten of juist om producten die extra aandacht en zorg verlangen: Assemblagebedrijf PERFECT neemt u graag het werk uit handen en zorgt ervoor dat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft.

Deskundigheid, vakmanschap en de aandacht voor uw product staan bij ons voorop. Om u dit te kunnen bieden hebben we onze activiteiten toegespitst op de assemblage van halffabricaten en eindproducten. Hiernaast vindt u een overzicht met voorbeelden.

Assemblagebedrijf PERFECT is uw assemblagepartner, die graag met u meedenkt bijvoorbeeld over productverbeteringen. Ook kan bij langlopende seriematige opdrachten een specifieke assemblagelijn voor u ingericht worden, afgestemd op uw wensen en doelen.

 

Waarom Assemblagebedrijf PERFECT?

Wij kunnen voor u een module bouwen en dit weer aan u terug leveren, maar wij kunnen u ook helemaal ontzorgen door het hele traject vanaf uw toeleverancier tot aan uw klant te verzorgen. Denk hierbij ook aan eventuele ingangscontroles, PPAP documenten of out of the box audits en de daaruit voortkomende communicatie met de leverancier en/of klant.
Vooraf bespreken wij aan welke eisen uw product moet voldoen, zodat we exact weten welke kwaliteit u wenst. Vervolgens bepalen wij, in overleg met u, de beste assemblage methode en volgorde. Zowel de kwaliteitseisen als de assemblagemethode worden vastgelegd zodat wij u altijd een PERFECT product leveren. Assemblagebedrijf PERFECT is georganiseerd op basis van de ISO/TS 16949 norm.
Wij helpen u graag met complexe assemblagewerkzaamheden die extra zorg en aandacht verlangen of waarbij nog een stukje product-engineering gewenst is, maar wij verzorgen ook het eenvoudige assemblagewerk.
De opdrachten kunnen variëren van enkele stuks tot grote series. Wij vangen niet alleen uw productiepieken op, maar kunnen ook uw continue productie stroom overnemen. Maar ook enkel het verpakken van uw product of het samenvoegen van documentatie dat met uw product mee gaat verzorgen wij voor u.
 
Assemblagebedrijf PERFECT denkt met u mee, wij kunnen ons snel aanpassen aan uw wensen en ideeën. Indien gewenst kan er zelfs een hele assemblagelijn of ompaklijn specifiek voor u ingericht worden.
Assemblagebedrijf PERFECT is in staat om scherpe prijzen te hanteren dankzij een efficiënte werkaanpak en het inzetten van de juiste mensen.

Een beter beeld krijgen van onze diensten of een mogelijke samenwerking bespreken?
We komen graag bij u langs!